Η ιστορία μας

Ιδρυση

Ιδρυση φροντιστηριου

Από το 1983, με επαγγελματική συνείδηση και αγάπη για τα παιδιά, καταφέρνουμε να προλαμβάνουμε και να μην ακολουθούμε απλώς τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης

Αναβαθμιση

Αναβαθμιση φροντιστηριου

Τα εποπτικά μέσα της δεκαετίας του ‘80 περιελάμβαναν τη χρήση προβολέα slides, χρήση τηλεόρασης και video για προβολή βρετανικής σειράς κινουμένων σχεδίων - Muzzy in Gondoland, που δημιουργήθηκε για πρώτη φορά από το BBC το 1986, ως συμπληρωματικό υλικό το οποίο εμπλούτιζε τη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας στα επίπεδα A και B Junior. Επίσης, πραγματοποιείτο προβολή ταινιών μικρού μήκους για την ακουστική και προφορική εξάσκηση των μαθητών στις γυμνασιακές τάξεις.

Εισαγωγή Η/Υ & Αναβάθμιση με τη χρήση Ιnternet

Εισαγωγή Η/Υ & Αναβάθμιση με τη χρήση Ιnternet

Το σχολικό έτος 1991-92, σε συνεργασία με την Binary Logic, εισήχθη η χρήση Η/Υ στην διδασκαλία και εμπέδωση της διδακτέας ύλης του λεξιλογίου και της γραμματικής με δισκέτες και CD-ROM.
Το 1999 πραγματοποιήθηκε αναβάθμιση των Η/Υ με τη χρήση του διαδικτύου -Internet

Εισαγωγή School Cinema

Εισαγωγή School Cinema

Διανύοντας την τρίτη δεκαετία στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης, μια καινούρια επαναστατική επένδυση στο μέλλον των σπουδαστών μας, ήταν και είναι ένα ακόμα πρωτοποριακό εποπτικό μέσο διδασκαλίας. Στα πλαίσια της φιλοσοφίας μας ότι μαθαίνω εύκολα , ευχάριστα και επίσης της προσπάθειάς μας για υψηλή ποιότητα εκπαίδευσης και συνεχή βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών μας δημιουργήσαμε το SCHOOL CINEMA. Ήχος που καθηλώνει. (Dolby surround σε σύστημα ηχείων 6.1).
Εικόνα μέσα από DVD και βιντεοπροβολέα υψηλής ψηφιακής ανάλυσης.

Εισαγωγή smart board

Εισαγωγή smart board

To 2002 εγκαταστάθηκαν οι διαδραστικοί πίνακες (smart-board) home cinema